Policia Rrugore: Së shpejti test për drogën në timon

Policia Rrugore pritet të aplikojë shumë shpejt testet për dallimin e të paktën 8 llojeve narkotikësh për drejtuesit në timon.

Ky model drageri është blerë nga policia dhe ndryshe nga testi i alkoolit ku drejtuesve u kërkohet të fryjnë, në këtë test merren mbetje nga goja e drejtuesve e më pas në një hark kohor të 4 deri në 8 minutave drageri i ri i analizon.

Aktualisht një drejtues mjeti që konstatohet nën efektin e narkotikëve në bazë të Kodit Rrugor ndëshkohet me gjobë deri në 50 mijë lekë si dhe i hiqet patenta deri në një vit. Në rast se masa e përdorimit të narkotikëve është e madhe atëherë policia procedon me arrestim.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤