Policia ka thirrur Johnny Depp dhe Amber Heard në qendër të qytetit të L.A.

3725bc517521e2850c647237ff2aac1e Policia u dërgua në shtëpinë e Johnny Depp dhe Amber Heard në qendër të qytetit të Los Angeles të hënën, LAPD ka konfirmuar për EE se avokati i heard është ai i cili vendosi thirrjen. Ndërsa Depp, 53 vjeç, aktualisht besohet të jetë në Bahamas, ekipi dëgjoi të thuhet se është pretenduar që aktori është në kundërshtim me urdhërin kufizues të përkohshëm që Heard ka dhënë ndaj burrit të saj muajin e kaluar, duke dërguar njerëzit e tij për të mbledhur sendet nga shtëpia. Urdhri nga Gjykata kërkon që Depp ti mbeten të paktën 100 oborre nga shtëpitë e tyre, duke e lejuar atë për të mbledhur veshjet dhe sendet personale të nevojshme përpara seancës të së premtes. f196988298d120cc1f8a3e79a0953737fb44df056982f44c727967d4fe5a950c2f8f705f9430a8982a10327c56abf77f3e1f14b633dce7418378f9fab8b10ed5 c8e1a9e878e95069f1800c04c61e22de3783cc5af89b1e2a61923ed0275ebc9b4bb252dfedd0d5fe891a84f58366dd5e

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤