Po ju a do donit ta kalonit një natë këtu?

Manhatani mund të jetë vendi i fundit në botë që mendoni kur bie fjala për kamping.

Por një hotel në Nju Jork ka vendosur të ofrojë një eksperiencë unike: Një natë jashtë në katin e 17-të.

Gjithçka është e pajisur për një natë fantastike kampingu.

Edhe çmimi nis nga 2 mijë dollarë dhe shkon deri në 3 mijë dollarë në periudha të caktuara.

Projektuesit thonë se është një luks të kalosh një eksperiencë të tillë ‘outdoor’ në mes të Nju Jorkut.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤