Playboy “tërbon” botën: Nxjerr transgjinoren Vittoria nudo

View Gallery
10 Photos
Playboy “tërbon” botën: Nxjerr transgjinoren Vittoria nudo
c_2_fotogallery_3009320_7_image1487704522

Playboy “tërbon” botën: Nxjerr transgjinoren Vittoria nudo
c_2_fotogallery_3009320_9_image1487704525

Playboy “tërbon” botën: Nxjerr transgjinoren Vittoria nudo
c_2_fotogallery_3009320_10_image1487704526

Playboy “tërbon” botën: Nxjerr transgjinoren Vittoria nudo
c_2_fotogallery_3009320_11_image1487704530

Playboy “tërbon” botën: Nxjerr transgjinoren Vittoria nudo
c_2_fotogallery_3009320_12_image1487704532

Playboy “tërbon” botën: Nxjerr transgjinoren Vittoria nudo
c_2_fotogallery_3009320_13_image1487704535

Playboy “tërbon” botën: Nxjerr transgjinoren Vittoria nudo
c_2_fotogallery_3009320_14_image1487704537

Playboy “tërbon” botën: Nxjerr transgjinoren Vittoria nudo
c_2_fotogallery_3009320_16_image1487704540

Playboy “tërbon” botën: Nxjerr transgjinoren Vittoria nudo
c_2_fotogallery_3009320_17_image1487704543

Playboy “tërbon” botën: Nxjerr transgjinoren Vittoria nudo
c_2_fotogallery_3009320_19_image1487704547

Pikërisht një vit nga kopertina e Playboy (e para me një transgjinor), Vittoria Schisano kthehet me një libër biografik “La Vittoria che nessuno sa”, ku tregohet historia e një gruaje që lindi në trupin e gabuar.

Në rrjetet sociale kanë shpërthyer debatet dhe polemikat për foto provokuese të saj ku shfaqet nudo.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤