Pitt dhe Lawrence janë çift?!

Brad Pitt dhe Jennifer Lawrence janë dy nga yjet më të mëdhenj në Hollivud dhe duket se janë bashkuar për t’i dhënë jetë një nga romancave më të mëdha në botën e spektaklit.

Sipas revistës “Star”, 54-vjeçari dhe 27-vjeçarja kanë dalë shumë mbrëmje bashkë dhe kanë një lidhje intensive.

Jennifer Lawrence është ndarë kohët e fundit nga regjisori 48-vjeçar Darren Aronofsky, ndërsa Brad Pitt është ndarë nga Angelina Jolie në shtator të vitit 2016.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤