Përmes 5 dekadave të Cher

View Gallery
13 Photos
Përmes 5 dekadave të Cher
cher

Përmes 5 dekadave të Cher
cher-1965

Përmes 5 dekadave të Cher
Cher

Përmes 5 dekadave të Cher
Cher

Përmes 5 dekadave të Cher
Cher

Përmes 5 dekadave të Cher
Cher

Përmes 5 dekadave të Cher
Cher

Përmes 5 dekadave të Cher
Cher

Përmes 5 dekadave të Cher
Cher

Përmes 5 dekadave të Cher
Cher

Përmes 5 dekadave të Cher
Cher 4

Përmes 5 dekadave të Cher
Cher1

Përmes 5 dekadave të Cher
Cher2

Nëse Cher mund të kthehej prapa në kohë, si edhe ajo ka kënduar një nga këngët e saj më të famshme, tek ajo do të shihnim disa ndryshime – duket – nganjëherë të egra.

Këngëtarja dhe aktorja, e cila mbushi 72 vjec më 20 maj, nuk ka mbajtur të njëjtën pamje gjatë gjithë karrierës së saj prej pesë-dekadësh, në sajë të modeleve të flokëve të shumta, ngjyrat e flokëve, dhe kapeleve të ndryshme.

“Kur mendoni se dukeni bukur, ju duhet të dilni me një lloj shkëlqimi dhe me besim, dhe ky është një mjet”, ka thënë Cher për stilin e saj në një intervistë të hershme për revistën Paper.

“Pra, edhe pse kjo është një gjë e vogël, dhe është një lloj gjëje e pavlerë, kjo ju ndihmon të ndjeheni më mirë me veten.

Jeta është e vështirë, dhe të shtoni diçka që ju bën të ndjeheni më mirë në lidhje me veten tuaj është dicka shumë e mirë. ”

Cher mund të konsiderohet fare mirë si një nga figurat legjendë të artit skenik.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤