Përgatisni pastrues të ajrit në kushte shtëpie

lule

Duke e bërë shtëpinë apo mjedisin ku punoni një ambient më të pastër dhe të freskët ju do të ndjenjë shumë më shumë disponim dhe energji pozitive.

Stina e pranverës është më optimalja ku ju mund të përgatisni mijëra kombinime nga fruta të ndryshëm, lule dhe vajra, për të mbajtur ambientin e freskët me përbërës të shëndetshëm, larg produkteve artificial që mund të jenë edhe të dëmshëm.

Kjo recetë është më e thjeshtë që mund ta përgatisni dhe ju ndihmon për një ambient të tillë.

Ju nevojitet një enë më e thellë, ujë, rozmarinë dhe ekstrakte të vaniles.

Në një enë të mesme më të thellë, mbushni 2/3 e saj me ujë dhe vendoseni limonin e prerë në rrathë pastaj shtoni rozmarinë dhe vanillë. Lëreni këta përbërës t’ju freskojnë gjatë tërë ditës.

Përdorimi më shumë se dy ditë i këtij lëngu nuk preferohet pasi që humb vlerat e saj. Por, ju mund të bëni kombinime nga më të ndryshmet varësisht nga preference juaj.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤