Për vetëm dy minuta: Ka ndarë tufë flokësh dhe ka bërë rregullim fantastik!

floke

Ekzistojnë shumë këshilla se si t’i rregulloni shpejt flokët dhe të dukeni shumë bukur.

Mirëpo, për shumicën e rregullimeve të tilla të flokëve është e dëshirueshme të keni flokë të gjatë.

Kjo video do t’ju tregojë se si vetë të bëni gërshet fenomenal, por mund ta bëni edhe në flokët e cilësdo gjatësi.

E dini e ç’është më e mira nga e gjithë kjo?

Ju duhen vetëm 2 minuta që t’i rregulloni vetë!

Procedurën e rregullimit shikojeni në video.

Shpejt, lehtë dhe shumë bukur, apo jo?

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤