Për Iman, 61 vjet janë vetëm numër!

Paraqitjet e saj janë me të vërtetë të veçanta dhe tejet tërheqëse.

 

Iman1

Picture 1 of 4

Pavarësisht moshës, ku Iman ka 61 vjet, ajo ishte pjesë e 150-të vjetorit të Harper Bazaar këtë të mërkurë e që fiziku i saj duket me të vërtetë për lakmi.

Iman u pa tejet sensacionale teksa po mbante të veshur një kostum të gjelbër të ngjitur për trupi.

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤