Pema e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, ja disa stile të veçanta

Pema e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, tashmë është një traditë në të gjithë botën dhe si e tillë është prezente jo vetëm nëpër sheshet e qyteteve, por edhe nëpër shtëpitë tona.

2=7

Picture 1 of 7

E ndërkohë që në historinë e hershme të pemës së festave të fundvitit, ajo zbulurohej me zbukurime të bërë prej letrash me ngjyra tashmë zbukurimet që mund të përdoren janë të panumërta.

Secili prej nesh përpiqet që të arrijë një dekorim sa më të bukur të saj, por duhet treguar shumë kujdes pasi, dekori i tepërt mund të zbeh bukurin dhe simbolikën e saj.

Ndërkohë që më parë, pema ishte traditë të ishte natyrale, tashmë ajo mund të jetë edhe një pemë artificiale, e cila lejon një zbukurim më të mirë. Në fotot që po ju sjellim, janë disa nga pemët që jo vetëm janë të zbukuruar shumë këndshëm, por kanë edhe një stil të veçantë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤