Pasanikët më të famshëm të botës, ja sa para fitojnë në ditë…

Një përqindje e vogël e njerëzve në botë fitojnë mesatarisht në ditë, aq sa pjesa më e madhe e botës nuk arrin do t’i mbledhë as në një vit aq para dhe në disa raste as tërë jetën nuk i qarkullon ato.

Nga kryeministrja e Britanisë, Theresa May tek multimiliarderi, Bill Gates, më poshtë janë disa prej pasanikëve më të famshëm në botë, pjesa më e madhe e të cilëve janë bërë të pasur vetëm pasi janë bërë të famshëm.

Theresa May – 542 dollarë dita

Claudia Winkleman – 1,918 dollarë dita

Prince William – 6,996 dollarë dita

James Corden – 7,211 dollarë dita

Cara Delevingne – 28,849 dollarë dita

Jennifer Lawrence – 65,634 dollarë dita

Ed Sheeran -101,335 dollarë dita

Lewis Hamilton – 126,218 dollarë dita

Mbretëresha Elisabet – 154,348 dollarë dita

Sir Elton John – 164,841 dollarë dita

David Beckham – 178,509 dollarë dita

Adele 189,329 – dollarë dita

JK Rowling – 260,732 dollarë dita

Duka i Westminster – 285,615 dollarë dita

Bill Gates – 9,3 millionë dollarë dita

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤