Pas marrëdhënies intime femrat duhet të flenë pa të brendshme, mjekja tregon pasojat

Gjinekologët thonë se gjithmonë duhet të urinoni pas seksit për të shmangur ndonjë infeksion të mundshëm të traktit urinar. Por cilat janë disa nga veprimet e tjera që duhet t’i bëni pas aktit?!

Dr. Sara Twogood, asistente profesoreshë e obstetrikës dhe gjinekologjisë në Universitetin Keck në Kaliforni të Jugut, shprehet se veç urinimit, femrat duhet të jenë të kujdeshme që të pastrohen me një pecetë të lagur, ose të bëjnë dush.

E ndërsa po aq e rëndësishme për një higjenë të mirë dhe shmangien e çdo infeksioni, është edhe fjetja pa të brendshme pas aktit. Të flini pa të brendshme gjatë gjithë natës eliminon thuajse 90% shansin e infeksioneve vaginale.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤