Pas lajmeve për shtatzëninë, shfaqet Selena

Së fundmi ka thashetheme se ajo është shtatzënë në pritje të fëmijës së parë me Justin Bieber.

1-1

Picture 1 of 4

Dhe Selena Gomez u pa duke vizituar kishën Hillsong në Los Angeles, pa të dashurin e saj.

Megjithatë, ajo dukej mjaft bukur dhe me stil e veshur në pink dhe pa grim.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤