Paris Hilton ndihmon Meksikën

Paris Hilton shkoi në Meksikë për një kauzë të mahnitshme!

36-vjeçarja vizitoi lagjen Xochimilco në Meksikë, ku dhuroi batanije, jastëkë, këpucë, rroba, ushqime dhe lodra për fëmijët, shtëpitë e të cilëve u shkatërruan nga tërmeti shkatërrues që ndodhi në shtator.

Së bashku me donacionet dhe takimin me të mbijetuarit, Paris dhuroi edhe një sasi të parave për të ndihmuar në rindërtimin e shtatë shtëpive.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤