‘Paratë nuk i çon dot në bankë pasi vdes’: Aktori i njohur dhuron pasurinë

Ai është bërë i famshëm në Perëndim për filmin “Ana dhe mbreti”, ku luan përkrah aktores Jodie Foster.

Por në jetën e vërtetë ai nuk është aspak mbret, edhe pse pasurinë e ka të tillë.

Aktori Chow Yun-fat, 63 vjeç, ka vendosur të dhurojë të gjithë pasurinë e tij.

Në total mendohet se ai ka një pasuri prej 600 milionë eurosh, por do e dhurojë të gjithën.

I njohur për filmat aksion, ai bën një jetë shumë të thjeshtë në vendin e tij, në Hong Kong.

Thuhet se përdor vazhdimisht metronë për të lëvizur dhe mban një celular Nokia prej 17 vitesh.

“Nuk mund të dërgosh paratë në bankë, nëse ke vdekur,” thotë ai.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤