Pamje fantastike vijnë nga maja e Gjallicës…

View Gallery
10 Photos
Pamje fantastike vijnë nga maja e Gjallicës…
Gjallica 1

Pamje fantastike vijnë nga maja e Gjallicës…
Gjallica 2

Pamje fantastike vijnë nga maja e Gjallicës…
Gjallica 3

Pamje fantastike vijnë nga maja e Gjallicës…
Gjallica 4

Pamje fantastike vijnë nga maja e Gjallicës…
Gjallica 5

Pamje fantastike vijnë nga maja e Gjallicës…
Gjallica 6

Pamje fantastike vijnë nga maja e Gjallicës…
Gjallica 7

Pamje fantastike vijnë nga maja e Gjallicës…
Gjallica 8

Pamje fantastike vijnë nga maja e Gjallicës…
Gjallica 9

Pamje fantastike vijnë nga maja e Gjallicës…
Gjallica 10

Bora tashmë thuajse ka shkrirë e gjitha dhe temperaturat e larta të verës i kanë bërë njerëzit të hedhin sytë drejt detitit. Por ka mjaft vende ku flladi i freskët dhe bukuritë natyrore janë fantastike.

I tillë është edhe mali i Gjallicës, që në këto ditë të nxehta vere jo vetëm që ruan flladin e freskët, por ende maja e tij është me borë.

Gjallica është mali më i lartë në rrethin e Kukësit me lartësi prej 2489 m mbi nivelin e detit.

Ai ngrihet në lindje të qytetit të Kukësit, mes Malit të Koritnikut dhe atij të Kolesjanit.

Lumi i Lumës ka gërryer një kanion të thellë mes Malit të Koritnikut dhe Gjallicës, duke formuar Grykën e Vanave, kurse në Jug, Gjallica ndahet nga Mali i Kolesjanit nga një përrua që ka formuar një kanion po ashtu të thellë.

Këto foto që sjellim për ju nga lexuesit tanë, tregojnë disa pjesë të kësaj bukurie.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤