Nuit Tresor Diamond Black , diamanti i Lancome për të pushtuar botën!

foto kryesore dhe e pare

Çdo 100 vjet takohen dy yje në galaktikë, që tërhiqen nga njëri-tjetri në mënyrë të parezistueshme , deri sa përplasen. Nga impakti gjenerohet një diamant i cmuar, i zi, i ngjashëm me La Nuit Tresor Diamond Black , diamanti i Lancome.

foto e dyte

foto e trete

Krijuar nga parfumieret francezë, fragranca është eliksir sensual magjiplotë dhe enigmatik, me zemër trendafilin e zi, plotësuar me orkide , vanilje e nota të temjanit.

foto e katert

Sensual and mysterious like the icon @penelopecruzoficial

foto e peste

You can conquer the world, your fragrance got your back #Lancome

Logo etos

E gjeni në çdo dyqan etos & al PARFUMERI:

Tek Komuna e Parisit, Rruga Medar Shtylla, tek lulishtja

Rruga Myslym Shyri, R12/1

Rruga Sami Frashëri

Tiranë E mail: [email protected]

Tel: 069 47 12 661

Tel: 068 69 01 880

Instagram: ETOSPARFUMERI

Facebook: Etos & Al

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤