Nuancat e ngjyrave të kundërta, tërhiqen

Ngjyra e kaltër plotëson për mrekulli ngjyrën e kaftë, prandaj femrat që kanë sy me këtë ngjyrë mund të zgjedhin lirshëm nuancën e tyre të preferuar.

Sytë e gjelbër më së miri do të theksohen nga ‘eyeliner’-i i kaltër, me nën-tone të ngjyrës vjollcë, apo të kuqërremtë.

Syve të kaltër më së miri iu rri nuanca e së kaltrës e cila anon kah e hirta, kurse një kombinim i mirë është edhe ‘eyeliner’-i i kaltër në kapakët e epërm të syve, me atë bronzues poshtë.

Sytë ngjyrë lajthie më së miri do të theksohen me nuancat e kaltra-të gjelbra, apo me ngjyrën tirkiz.

Të kombinosh ngjyrat duket si gjëja më e thjeshtë e botës, pasi mjafton të dish se cilat ngjyra shkojnë me njëra-tjetrën dhe cilat jo.

Por në realitet ndodh ndryshe, sepse moda shpesh po i thyen rregullat, duke propozuar kombinime ngjyrash jashtë çdo skeme, gjë që krijon konfuzion.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤