Njihuni me vajzën që krijoi fustan me 10 mijë letra karamelesh

Emily Silhamer është një vajzë nga Penssylvania që ka kaluar 4 vite të jetës duke mbledhur letrat e karameleve Starbust për të bërë një fustan.

fustan 1

Picture 1 of 5

Ajo e merrte një karamele të tillë sa herë bashkëshorti bënte pazarin pasi ishte traditi që nga takimi i tyre i parë, dhe u inspirua për të krijuar një fustan me letrat e tyre.

Të dy mblodhën më shumë se 10 mijë letra karamelesh dhe përdorën 300 të ndryshme për secilin rresht.

24-vjecarja e kishte zakon që ti mblidhte letrat dhe ti paloste, por asnjëherë nuk dinte se cfarë të bënte me të deri sa i erdhi ideja fantastike.

Emily mori propozim për martesë pasi e përfundoi fustanin dhe zgjodhi që ta vishte atë për të realizuar një set fotografik të mbushur me ëmbëlsi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤