Njihuni me punëtorët e vegjël

Disa fëmijë të vegjël kanë vërtetuar se do të jenë shumë punëtorë në të ardhmen.

 

1

Picture 1 of 8

Janë publikuar disa fotografi ku ata duken duke bërë punë të ndryshme si mekanikë apo duke pastruar shtëpinë.

Këto janë raste të pazakonta sepse jemi mësuar që zakonisht ti shohim fëmijët duke shkaktuar probleme dhe rrëmijë.

Mënyra se si ata kujdesen për gjërat që bëjnë mund të përcjellë një ndjenjë pozitive pasi fëmijët kanë dëshirë që të mësojnë të bëjnë punë të lehta që në moshë të vogël.

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤