Njihuni me ”Fifty Shades of Bella”

View Gallery
5 Photos
Njihuni me ”Fifty Shades of Bella”
3df6b8e800000578-0-image-a-79_14886664571691488740496

Njihuni me ”Fifty Shades of Bella”
3df6c21400000578-4282322-in_her_element_bella_proudly_unveiled_her_new_collection-a-102_14886674420961488740488

Njihuni me ”Fifty Shades of Bella”
3df6c26800000578-0-image-a-89_14886664969061488740485

Njihuni me ”Fifty Shades of Bella”
3df67a7300000578-0-image-a-78_14886664554111488740494

Njihuni me ”Fifty Shades of Bella”
3df6781400000578-4282322-image-m-101_14886669133391488740490

Ajo ka qenë më e dashura në ‘’Paris Fashion Week’’ që po mbahet në kryeqytetin e Francës.

Kjo pasi Bella Hadid rriti ambiciet e stilit madje duke u treguar mjaft guximtare.

Bukuroshja Hadid, kësaj here u pa me një paraqitje tejet tërheqëse dhe mjaft erotike teksa kishte veshur një minifund të lëkurës ngjyrë të zezë.

Njohësit e modës pas paraqitjes së fundit të Bella’s me një veshje të tillë, i dhanë asaj epitetin e ”Fifty Shades of Bella”.

Diçka e tillë duke iu referuar shfaqjes së saj tejet tërheqëse kur arriti në Hotel Plaza në Paris.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤