‘Njerëz të zgjuar’, pa nisur mirë lidhja mos filloni të…

Pa nisur mirë lidhja mos filloni të aludoni as të ënderroni e mbi të gjitha të paragjykoni.Është kjo sjellje tipike e vajzave dhe djemve që bien në dashuri.Pa u njohur mirë mendja e tyre fillon të paragjykojë për shumë gjëra që ndoshta nuk janë aspak të vërteta por edhe në qofshin dashuria pranon gjithçka.

Njerëzit ndonjëherë janë të zgjuar por

1-Nuk heqin dorë nga përvojat e mëparshme
Ky është një tjetër kurth ku bien njerëzit e zgjuar. Gjërat që kanë rrënuar marrëdhëniet e tyre të mëparshme mund të jenë shkaktarët e prishjes së lidhjes aktuale. Ata nuk dinë të heqin dorë lehtë dhe e kanë të vështirë të provojnë gjëra të reja.

2- Të qenit i vetëm është një zgjedhje e vetëdijshme që njerëzit e zgjuar e preferojnë më së shumti
Ky është një fakt. Njerëzit e zgjuar duke dashur të kenë çdo gjë nën kontroll ndihen të pafuqishëm përpara ndjenies së dashurisë. Përballja me situatat e papritura i bën nervozë e përpara këtij realiteti ata zgjedhin të jenë të vetëm për të shmangur çdo të papritur.

3- Ata kanë nevojë për kohë për t’u hapur tek një person tjetër
Njerëzit e zgjuar priren t’i fshehin emocionet dhe vështirë se mund të “deshifrohen” si njerëz./clickesa.com/

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤