‘Një xhungël në mes të qytetit’, zyrat e njeriut më të pasur në botë

Bill Gates nuk është më njeriu më i pasur në botë.

Revista ekonomike amerikane “Forbes” ka publikuar listën e super-pasanikëve.

Ajo tashmë udhëhiqet nga themeluesi i kompanisë ‘Amazon’, Jeff Bezos.

Ai ka një pasuri prej 112 miliardë dollarësh.

Para disa javësh, kompania ‘Amazon’ ka hapur dyert e kampusit të saj, që ka kushtuar plot 4 miliardë dollarë.

Kampusi është i vendosur në Siatëll dhe është një xhungël në mes të qytetit.

Zyrat e reja janë prezantuar nga drejtori i përgjithshëm, Jeff Bezos, njeriu më i pasur në botë.

Bëhet fjalë për tre sfera gjigande, që thuhet se janë ndërtuar me ndihmën e Alexa-s, asistentit inteligjent.

Brenda në sfera ka një bimësi që ka ardhur nga Amerika e Jugut, por edhe ujëvara të vogla.

Duket e pabesueshme, por gjatë vitit të shkuar, Bezos ka fituar plot 39.2 miliardë dollarë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤