Një xhevahir i fshehur që kushton 2.5 milionë stërlina!

View Gallery
9 Photos
Një xhevahir i fshehur që kushton 2.5 milionë stërlina!
ap 1

Një xhevahir i fshehur që kushton 2.5 milionë stërlina!
ap 2

Një xhevahir i fshehur që kushton 2.5 milionë stërlina!
ap 3

Një xhevahir i fshehur që kushton 2.5 milionë stërlina!
ap 4

Një xhevahir i fshehur që kushton 2.5 milionë stërlina!
ap 9

Një xhevahir i fshehur që kushton 2.5 milionë stërlina!
ap 8

Një xhevahir i fshehur që kushton 2.5 milionë stërlina!
ap 7

Një xhevahir i fshehur që kushton 2.5 milionë stërlina!
ap 6

Një xhevahir i fshehur që kushton 2.5 milionë stërlina!
ap 5

Kjo shtëpi e bukur do ju befasojë

Nëse kalon në rrugë, kjo shtëpi mezi shihet.

Megjithatë mos u gënjeni pasi ajo është vërtet një mrekulli.

Ekspertët e kanë cilësuar një ‘xhevahir të fshehur’.

Shtëpia gjendet në Devon të Anglisë dhe tashmë ka dalë në shitje.

Ajo kushton 2.5 milionë stërlina.

Shtëpia luksoze është e futur në një shkëmb, buzë detit.

Ajo ka një mol të vogël dhe ofron një pamje spektakolare.

Shtëpia ka tre dhoma pritje, tre banjo dhe tre tarraca.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤