Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë

View Gallery
13 Photos
Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë
4fe96c6f-cb01-4d8b-916d-9063057bd78c

Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë
bi9_11477815153

Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë
bi11477815171

Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë
bi21477815169

Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë
bi31477815168

Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë
bi41477815166

Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë
bi51477815164

Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë
bi61477815162

Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë
bi71477815160

Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë
bi81477815158

Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë
bi91477815156

Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë
bi101477815152

Një shikim brenda apartamentit të Bieber në Holandë
bi111477815150

 

Justin Bieber ka filluar të shndërrohet në një manjat patundshmërish.

Nuk ka shumë kohë prej se këngëtari bleu një rezidencë luksoze në Londër dhe ai sërish ka investuar në Evropë, këtë herë në Holandë.

22-vjeçari ka shpenzuar 24.4 milionë euro për një apartament të madh në qendër të Amsterdamit. Apartamenti luksoz ka tri kate dhe mes tjerash përmban katër dhoma gjumi dhe katër banja.

Në fotografitë e mëposhtme mund të shihni se ku ka investuar Bieber.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤