Një  kabinë në plazh

01_A Seaside Cabin on the Italian Riviera

E vendosur në rivierën italiane mes Bordighera-s dhe San Remo-s, kjo strehë e vogël plazhi është një ëndërr.

Dhe jo vetëm për pamjen idilike mbi Mesdhe, por gjithashtu për dizajnin e brendshëm ku çdo detaj ka rëndësi.

Një hapësirë si një vend që  frymëzon ëndrra dhe fantazi buzë deti,  një shtëpi praktike, e rehatshme dhe funksionale me një shpirt prej Robinson Kruzoje.

A Seaside Cabin on the Italian Riviera

A Seaside Cabin on the Italian Riviera
06_A Seaside Cabin on the Italian Riviera

05_A Seaside Cabin on the Italian Riviera08_A Seaside Cabin on the Italian Riviera03_A Seaside Cabin on the Italian Riviera11_A Seaside Cabin on the Italian Riviera

A Seaside Cabin on the Italian Riviera

14_A Seaside Cabin on the Italian Riviera

A Seaside Cabin on the Italian Riviera

09_A Seaside Cabin on the Italian Riviera

A Seaside Cabin on the Italian Riviera

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤