Një dribluese “dehëse” si Krissy

Adhuron fitnesin, thotë se i pëlqen të ndihmojë të tjerët, është e përkushtuar në gjërat që bën, e për më tepër dashuron futbollin.

Krissy 1

Picture 1 of 13

Njihuni me Krissy Taylor. Bukuroshja e Instagramit që nuk “deh” fansat e vet vetëm me linjat trupore, por edhe me videot që poston me topin e futbollit në këmbë.

Krissy ka qenë pjesë e konkurimeve në revistën Maxim, ku ka dalë prej andej e renditur si e pesta. Pasioni tjetër i saj është modelingu dhe fotografitë.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤