Një ditë e shënuar për ish-presidentin amerikan… dalin fotot nga ceremonia sekrete

View Gallery
12 Photos
Një ditë e shënuar për ish-presidentin amerikan… dalin fotot nga ceremonia sekrete
Bush 1

Një ditë e shënuar për ish-presidentin amerikan… dalin fotot nga ceremonia sekrete
Bush 2

Një ditë e shënuar për ish-presidentin amerikan… dalin fotot nga ceremonia sekrete
Bush 3

Një ditë e shënuar për ish-presidentin amerikan… dalin fotot nga ceremonia sekrete
Bush 4

Një ditë e shënuar për ish-presidentin amerikan… dalin fotot nga ceremonia sekrete
Bush 5

Një ditë e shënuar për ish-presidentin amerikan… dalin fotot nga ceremonia sekrete
Bush 6

Një ditë e shënuar për ish-presidentin amerikan… dalin fotot nga ceremonia sekrete
Bush 7

Një ditë e shënuar për ish-presidentin amerikan… dalin fotot nga ceremonia sekrete
Bush 8

Një ditë e shënuar për ish-presidentin amerikan… dalin fotot nga ceremonia sekrete
Bush 9

Një ditë e shënuar për ish-presidentin amerikan… dalin fotot nga ceremonia sekrete
Bush 10

Një ditë e shënuar për ish-presidentin amerikan… dalin fotot nga ceremonia sekrete
Bush 11

Një ditë e shënuar për ish-presidentin amerikan… dalin fotot nga ceremonia sekrete
Bush 12

Ish-Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, George W Bush, ka shoqëruar në altar të bijën ditën e djeshme.

Ceremonia e dasmës u organizua në mënyrë sekrete dhe të ftuar ishin vetëm 20 persona, të cilët ishin pjesëtarë të familjes.

Laura Bush lidhi kurorën me skenaristin e njohur Craig Coyne, buzë oqeanit në një pamje fantastike.

Ceremonia ishte e vogël dhe tepër private, ndërsa nusja ndër më të bukurat dhe me të thjeshtat që kemi parë ndonjëherë.

Fotot janë siguruar nga ‘People’ për të dhuruar pak nga emocionet që humbën shumë persona ditën e kaluar.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤