Nëse e adhuroni verën ju duhet patjetër një çantë si kjo

Të gjithë njerëzit që e adhurojnë verën do të gëzohen tani pasi është prodhuar një çantë e cila ka një “kuletë” të fshehur për të mbajtur verë.

ç 1

Picture 1 of 4

“PortoVino” e firmës Bella Vita ka një shtresë të izoluar dhe të padukshme për syrin e njeriut e cila e mban të freskët 1.5 litra verë.

Çanta e dizenjuar ka një rubinet të fshehur me anë të së cilit nxirret vera për të mbushur gotën.

Në këtë mënyrë u jep mundësi njerëzve të pijnë një gotë verë shpejt dhe në momentin që iu duhet.

Ideja ishte e stilistëve Gunnar Hammerbeck dhe Marisa China të cilët janë bashkëpronarë të Bella Vita, raporton The Sun.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤