Nënat më të mira sipas shenjës së horoskopit

Më poshtë keni sipas renditjes nga horoskopi shenjat që përcaktojnë se kush janë tre femrat e përcaktuara si nënat më të mira.

Sipas të dhënave, të gjithë shenjat janë nëna të mira, por këto veçohen më shumë:

1. Demi

Nëna dem është shumë familjare dhe fëmijët janë kryesore përpara gjërave të tjera. Ajo është një nënë që nuk i trembet ndryshimeve të mira që ndodhin te fëmijët e tyre.

2. Luani

Nënat që i përkasin shenjës së luanit janë të përgjegjshme dhe nuk dështojnë në edukimin e fëmijëve të tyre. Ato janë nëna të rrepta dhe e duan disiplinën, edhe pse kjo gjë nuk u pëlqen shumë fëmijëve të tyre.

3. Bricjapi

Nënat bricjap kanë autoritet te fëmijët e tyre dhe ndonjëherë duket sikur kanë edhe rolin e babait. Ato janë tradicionale.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤