Në vitin 2018, kësaj shenje të horoskopit do t’i marrin fund hallet

Fundi i 2017-ës të gjen të lodhur. S’ka nevojë për lojëra fjalësh, në dy vitet e fundit ke kaluar shumë situata të komplikuara, sidomos në familje.

Në vitin 2018 do t’i vësh kapakun problemeve të së shkuarës.

Mos u demoralizo nëse Janari nuk sjell menjëherë ndryshime.

Duke nisur që nga muaji shkurt nis një jetë e re për ty.

Ka ardhur koha të dalë në pah kreativiteti yt i fshehur.

Ke talent, por e nënvlerëson veten.

Tani ka ardhur koha që të qartësosh atë çfarë dëshiron me të vërtetë të bësh.

Gjysma e dytë e vitit do të jetë më e fuqishme dhe do të të çojë në zgjidhje të shkëlqyera, frytet e së cilave do t’i korrësh në fund të vitit.

Dhe bëhet fjalë për Virgjëreshën.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤