Në përvjetorin e lidhjes së prindërve, fejohet djali i Ardit Gjebresë

Joni, djali i Ardit Gjerbreas është fejuar.

8-1

Picture 1 of 4

Ai ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet dora e tij dhe e të fejuarës së tij, e cila në gisht shihet se mbanë një unazë me gurë të çmuar.

Kësaj foto, Joni ia la një shkrim ku tha “Ajo tha PO”.

E fejuara e tij quhet Merlin Haxhiymeri dhe nuk është ndonjë figurë publike.

Joni zgjodhi të fejohet në përvjetorin e 27 të prindërve të tij, duke bërë që kjo datë të bëhet edhe më e rëndësishme dhe të festohet edhe për një arsye më shumë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤