Në ditë të nxehta, freskohuni në det si Charlotte McKinney…

View Gallery
8 Photos
Në ditë të nxehta, freskohuni në det si Charlotte McKinney…
Charlotte McKinney 1

Në ditë të nxehta, freskohuni në det si Charlotte McKinney…
Charlotte McKinney 3

Në ditë të nxehta, freskohuni në det si Charlotte McKinney…
Charlotte McKinney 4

Në ditë të nxehta, freskohuni në det si Charlotte McKinney…
Charlotte McKinney 7

Në ditë të nxehta, freskohuni në det si Charlotte McKinney…
Charlotte McKinney 2

Në ditë të nxehta, freskohuni në det si Charlotte McKinney…
Charlotte McKinney 5

Në ditë të nxehta, freskohuni në det si Charlotte McKinney…
Charlotte McKinney 6

Në ditë të nxehta, freskohuni në det si Charlotte McKinney…
Charlotte McKinney 8

E ka përshkruar veten si “femër bombastike me gjoks jashtëzakonisht të madh” në një intervistë për “Esquire” në vitin 2015 dhe Charlotte McKinney nuk ka gënjyer aspak.

Modelja bjonde tregoi “asetet” që e kanë bërë të famshme, në një ditë plazhi me miqtë e saj në Malibu.

Charlotte tërhoqi vëmendjen me dekoltenë e bollshme dhe këmbët e gjata, ndërkohë që kishte zgjedhur një bikini të kuq.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤