Naomi Campbell, perfekte dhe e paarritshme

View Gallery
9 Photos
Naomi Campbell, perfekte dhe e paarritshme
Naomi Campbell 1

Naomi Campbell, perfekte dhe e paarritshme
Naomi Campbell 2

Naomi Campbell, perfekte dhe e paarritshme
Naomi Campbell 3

Naomi Campbell, perfekte dhe e paarritshme
Naomi Campbell 4

Naomi Campbell, perfekte dhe e paarritshme
Naomi Campbell 5

Naomi Campbell, perfekte dhe e paarritshme
Naomi Campbell 6

Naomi Campbell, perfekte dhe e paarritshme
Naomi Campbell 7

Naomi Campbell, perfekte dhe e paarritshme
Naomi Campbell 8

Naomi Campbell, perfekte dhe e paarritshme
Naomi Campbell 9

Naomi Campbell ka qenë, është dhe do të jetë gjithmonë një mit.

Bukuria e saj është mahnitëse, sjellja e saj është e paarritshme, eleganca e saj është legjendare.

Këtë e ka treguar sërish në Kanë, e veshur me një fustan të zi që i zbulonte gjoksin, por me mjaft stil ajo nuk ekspozoi asgjë.

Përflitet se ajo do të tërhiqet nga karriera e saj, por kjo femër, edhe pse në moshën 48 vjeçare, është akoma perfekte dhe e paarritshme.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤