Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret

View Gallery
13 Photos
Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret
3ae526cc00000578-0-image-m-89_14805389531861480545216

Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret
3

Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret
1

Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret
3ae6607500000578-0-image-m-116_14805396163341480545230

Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret
2

Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret
4

Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret
7

Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret
3ae4a19f00000578-0-image-a-75_14805387994331480545195

Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret
3ae6eb0c00000578-0-here_s_what_you_re_missing_bella_was_a_vision_in_her_chosen_ense-a-138_14805919320361480605404

Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret
3ae51ea900000578-0-what_an_angel_bella_continued_her_skintight_boudoir_appearance_a-a-78_14805387996131480545199

Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret
5

Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret
6

Motrat mahnitëse në show-n e Victoria’s Secret
victorias-secret-fashion-show-runway-grand-palais-paris-france-30-nov-2016

Është një nga ngjarjet më të rëndësishme të modës në vit.

Dhe, për motrat Hadid ishte hera e parë që u paraqitën në pasarelën e Victoria’s Secret Fashion Show, në Grand Palais, në Paris.

Bella dhe Gigi mahnitën me paraqitjet e tyre, të veshura me rroba të ndryshme, ku treguan format tejet seksi trupore.

Ato u bënë të sigurta që këtë moment ta bëjnë për tu mbajtur mend, me debutimin e tyre, si dy nga supermodelet më të kërkuara në botë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤