Motrat adoleshente vrasin veten, dyshohet se ishin pjesë e lojës “Balena blu”

Adoleshentë që vrasin veten, të rinj që gëlltisin detergjent si sfida online.

Interneti ka sjellë shumë të mira, por në disa raste teprimet janë tronditëse.

Dy motra në Rusi u vetëvranë duke u hedhur nga çatia e pallatit.

Maria Vinogradova, 12 vjeç dhe gjysmë-motra e saj, Anastasia Svetozarova, 15 vjeç, dyshohet se u vetëvranë pasi po luanin lojën “Balena blu”.

Ato u hodhën nga kati i dhjetë në qytetin Ishevsk.

Policia ka nisur hetimet.

Qindra fëmijë në Rusi janë pjesë e lojës famëkeqe, e cila shënjestron kryesisht fëmijët depresivë.

Edhe dy gjysmë-motrat ishin natyrë depresive.

Njëra prej tyre ishte në krizë pasi mamaja e kishte kritikuar pse ishte në një lidhje.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤