Mos i hidhni çorapet e vjetra, krijoni gjëra të bukura me to

Është një pyetje e zakonshme që na përcjellë shpesh të gjithëve.

Si është e mundur që çorapet humbin dhe shpesh përfundojmë me vetëm një prej tyre?

Në vend se të përpiqemi që të gjejmë një përgjigje për këtë, ne do të ju japim disa ide se çfarë mund të krijoni ose si mund ta përdorni çorapen e mbetur në mënyrë kreative dhe praktike.

Në videon e mëposhtme, gjeni disa ide se si mund t’i përdorni çorapet e vjetra, e sidomos tash në kohë festash, kur ato mund të shndërrohen në dekorimet më të veçanta.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤