Mos i bëni këto gabime gjatë larjes së flokëve!

auto_loke1477864713

Nëse dëshironi që të keni flokë të bukur dhe të shëndetshëm, atëherë edhe duhet t’i trajtoni ato.

Janë disa gjëra të cilat i praktikojmë shpesh, dhe nuk jemi të vetëdijshëm për dëmet që mund t’i shkaktojmë flokut.

1. Shmangni larjen e flokut çdo ditë

2. Mos e ndryshoni shampon

3. Kujdes me teprimin e shampos dhe balsamit për flokë

4. Mos e  mënjanoni kondicionerin tërësisht

5. Shmangni dushin super të ngrohtë

6. Mos i shpërlani  tepër ( nëse keni flokë të ngjyrosura)

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤