Monica Bellucci shkëlqen në premierën ‘On The Milky Road’

Premiera e filmit më të ri të saj, e gjeti Monica Bellucci-n, me pamje të jashtëzakonshme.

E veshur në markën Dolce&Gabbana, në qilimin e kuq u pa e pranishme me një fustan me lule tulipani.

 

Monica Bellucci 1

Picture 1 of 4

52 vjeçarja dikur dhe ishte pjesë e ”Specter” ku luante krah aktorit të njohur James Bond.

Belluci u shfaq si zonjë e vërtete në premieren ”On The Milky Road”

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤