Momenti kur ekipi i filmit “Home” marr çmimin në Bafta

1

Filmi kosovaro-anglez “Home” ka marrë çmimin për filmin më të mirë të shkurtër britanik në Bafta.

Ky film ka lënë pas filmat Consumed, Mouth of Hell, Standby dhe The Party.

Ndërsa, në kanalin youtube të Bafta është publikuar momentin e ndarjes së çmimit Best Short për filmin “Home”.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤