Momentet më me stil të Princeshës Diana.

View Gallery
20 Photos
Momentet më me stil të Princeshës Diana.
1

MARS 1981

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
2

Qershor 1981

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
3

Gusht 1981

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
4

Nëntor 1982

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
5

Shkurt 1985

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
6

Prill 1985 , Itali

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
7

Prill 1985, Siçili

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
8

Qershor 1985

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
9

Qershor 1986

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
10

Korrik 1986, Gjermani

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
11

Gusht 1987, Pushime në Spanjë

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
12

Janar 1988

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
13

Maj 1988

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
14

Shkurt 1988, Pozuar për një revistë

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
15

Shkurt 1988, Vizitë në Bankok me Prince Charles

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
16

Janar 1989

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
17

Mars 1989

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
18

Mars 1989, Dubai

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
19

Qershor 1994

Momentet më me stil të Princeshës Diana.
20

Janar 1995, New York City

Diana, Princesha e Wellsit (1 Korrik 1961-31 Gusht 1997), një person i famshëm i shekullit 20, ka lindur në një familje aristokrate angleze me prejardhje mbretërore dhe u bë një figure publike me shpalljen e fejesës së saj me Princin Charles.

Pas martesëes së saj iu dha titulli Princesha e Uellsit, Dukesha e Kornvellit, Dukesha e Rothesay, Kontesha e Çester dhe Baronesha e Renfru.

Ajo mbeti objekt i vështrimit i mediave botërore gjatë edhe pas martesës së saj, e cila përfundoi me divorc me 28 Gusht 1996. Diana ishte e njohur edhe për stilin e veshjes.

Në galerinë e mësiperme ju paraqesim disa nga momentet më me stil të saj..

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤