Modelja shqiptare në listën e femrave më të nxehta në botë

View Gallery
12 Photos
Modelja shqiptare në listën e femrave më të nxehta në botë
tika1

Modelja shqiptare në listën e femrave më të nxehta në botë
tika2

Modelja shqiptare në listën e femrave më të nxehta në botë
tika3

Modelja shqiptare në listën e femrave më të nxehta në botë
tika4

Modelja shqiptare në listën e femrave më të nxehta në botë
tika5

Modelja shqiptare në listën e femrave më të nxehta në botë
tika6

Modelja shqiptare në listën e femrave më të nxehta në botë
tika7

Modelja shqiptare në listën e femrave më të nxehta në botë
tika8

Modelja shqiptare në listën e femrave më të nxehta në botë
tika9

Modelja shqiptare në listën e femrave më të nxehta në botë
tika10

Modelja shqiptare në listën e femrave më të nxehta në botë
tika11

Modelja shqiptare në listën e femrave më të nxehta në botë
Baes and Bikinis | Miami Swim Week 2018

Modelja shqiptare Tika Camaj është hyrja e re në klasifikimin e femrave më seksi të planetit.

Klasifikimi është bërë nga Wap Mag me 12 femrat më të bukura.

Tika i ka bërë të gjithë për vete në sfilatat e fundit me veshje intime për Victoria’s Secret.

Ka praktikuar artet marciale dhe ka qenë kampione në Taekwondo në rini.

Dhe të mendosh që në vitin 2009 ajo ishte një ndër 10 vajzat që po prisnin për prova..

Tika Camaj ka një motër që quhet Ariana, por, më suprizuesja, ajo është kushërirë me bukuroshet Jehona dhe Afërdita Dreshaj.

Epo familja e bukur mbetet e bukur!

Dhe të mos harrojmë, ajo është shoqëruar ca kohë me David Silverman….

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤