Modelja ruse që pozoi për ‘Playboy’ po çmend rrjetin me foto nudo…

View Gallery
12 Photos
Modelja ruse që pozoi për ‘Playboy’ po çmend rrjetin me foto nudo…
5-821487923293

Modelja ruse që pozoi për ‘Playboy’ po çmend rrjetin me foto nudo…
8-751487923297

Modelja ruse që pozoi për ‘Playboy’ po çmend rrjetin me foto nudo…
600full-valentina-kolesnikova1487923299

Modelja ruse që pozoi për ‘Playboy’ po çmend rrjetin me foto nudo…
667full-valentina-kolesnikova1487923303

Modelja ruse që pozoi për ‘Playboy’ po çmend rrjetin me foto nudo…
a1487923306

Modelja ruse që pozoi për ‘Playboy’ po çmend rrjetin me foto nudo…
kk1487923308

Modelja ruse që pozoi për ‘Playboy’ po çmend rrjetin me foto nudo…
kkk1487923311

Modelja ruse që pozoi për ‘Playboy’ po çmend rrjetin me foto nudo…
ss1487923313

Modelja ruse që pozoi për ‘Playboy’ po çmend rrjetin me foto nudo…
tt1487923316

Modelja ruse që pozoi për ‘Playboy’ po çmend rrjetin me foto nudo…
tumblr_ngpz252t661tja1ewo4_12801487923318

Modelja ruse që pozoi për ‘Playboy’ po çmend rrjetin me foto nudo…
valentina-kolesnikova-31487781727-11487923321

Modelja ruse që pozoi për ‘Playboy’ po çmend rrjetin me foto nudo…
valentina-kolesnikova-topless1487923323

Valentina Kolesnikova, modele, prezantuese, sportiste ruse dhe tani edhe këngëtare pop-rock, është shfaqur nudo për kopertinën e shkurtit të “Playboy Italia”.

Fotot e saj në poza të ndryshme tregojnë format e saj perfekte dhe një fizik që të lë pa frymë.

Kjo modele ruse është aktualisht më e klikuara dhe fotot e saj janë kthyer në ‘virale’ në rrjet.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤