Modelja “njëvetullshe”

Është 21 vjeç dhe në përshkrimin që i bën vetes nëpër rrjetet sociale, ku nuk mungon, thotë se është një modele.

6-1

Picture 1 of 9

…dhe nëse është modele, ajo me siguri bën pjesë tek ato revolucionaret.

Sophia Hadjipanteli, studente në Marilend të Shteteve të Bashkuara ka si objektiv të saj që të ndryshojë perceptimin e së bukurës për femrat.

Këtë e ka nisur nga vetullat, duke mos i hequr ato prej kohësh.

Rezultati? Dy vetullat e 21-vjeçares pothuajse janë shkrirë në një të vetme.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CLOSE
CLOSE
logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤