Modë; 10 rregulla për t’u shpërfillur  

 

 printmixing

 

10 rregulla të modës që nuk janë më aq të rëndësishme për t’u ndjekur, përkundrazi…  Prej dorëheqjes nga kombinimi i të  zezës me  blunë te ndalimi absolut për të përzier dy stampa, kush e thotë që nuk mundemi?

 

 Shpesh biem në gabimin e diktimit të shumë diktateve të modës, gjërave që duhen pasur me patjetër, ato që duhen apo nuk duhen veshur, por shpesh e vërteta qëndron në mes dhe moda,  ndërkaq është prej gjithmonë dhe sinonim i lirisë dhe krijimtarisë që njëherë e shijuar janë pushtime të vështirë për të këmbyer me rregullat dhe linjat për t’u pranuar dhe ndjekur…

Dhe si në një lloj kremtimi individualiteti që vlerëson zgjedhjet personale,  kemi marrë lirinë për të  krijuar një listë të shkurtër të rregullave të modës,  të shkuara e të tashme, që marrim luksin për t’i shpërfillur me qëllimin për t’ia dalë të çlirohemi nga ai makth i “ç’të vesh kur dhe përse”.Screen shot 2011-10-19 at 13.10.36

 

  1. Përpara se të dalësh nga shtëpia , shihuni në pasqyrë e hiqni diçka.
  2. Mos përziej stampa të ndryshme
  3. Gratë duhet të veshin vetëm veshje për gra.
  4. Mos vish kurrë veshje apo pantallona të bardha pas një dite pune apo në dimër.
  5. Mos vish blunë me të zezën bashkë.
  6. Mos shfaq rripat e reçipetit.
  7. Mos vish funde si kanotiere.
  8. Të vishesh për kënaqësinë e
  9. Të vishesh gjithnjë duke ndjekur tendencat e momentit.
  10. Të vishesh për të fshehur ijët.

 

 

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤