Moda – Tendencë Paris 2017

View Gallery
27 Photos
Moda – Tendencë Paris 2017
paris-1

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-2

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-3

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-4

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-5

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-6

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-7

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-8

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-9

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-10

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-11

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-12

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-13

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-14

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-15

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-16

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-18

A model walks the runway during the Elie Saab Haute Couture Fall/Winter 2016-2017 show as part of Paris Fashion Week on July 6, 2016 in Paris, France.

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-19

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-20

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-21

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-22

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-23

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-24

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-25

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-26

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-27

Moda – Tendencë Paris 2017
paris-28

Një nga pasarelat më të rëndësishme të modës për gra – Paris – së bashku me stilistët më me influencë, si përherë kanë dekretuar se cilat do të jenë tendencat kryesore dhe ngjyrat që do të dominojnë për pranverë-verë 2017.

Trendet e modës për stinën pranverë-verë 2017, janë me të vërtetë shumë të ndryshme mes tyre: të gjitha gratë që janë të varura nga moda do të kenë sigurisht vështirësinë e përzgjedhjes dhe nuk do të lodhen aspak për ta rimbushur dollapin me veshje ekstravagante, të veçanta dhe origjinale.

Sigurisht në tendencat e modës pranverë-verë 2017, ka një vazhdimësi të fortë mes stilit të paparashikueshëm të stinës së verës të kaluar dhe atij të tendencave të reja që do të propozohen shumë shpejt: linjat janë të buta dhe të dërgojnë në të kaluarën, ngjyrat janë të ndezura dhe brilante, materialet ekologjikë.

Me një set të mrekullueshëm fotografik po ju përcjellim tendencat e fundit të modës së veshjeve.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤