Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…

View Gallery
15 Photos
Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 1

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 2

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 3

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 4

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 5

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 6

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 7

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 8

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 9

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 10

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 11

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 12

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 13

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 14

Miss Moska bën ndryshime rrënjësore dhe martohet me mbretin…
Miss 15

Një mbretëreshë e bukurisë nga Rusia është bërë mbretëresha e Malajzisë pasi u martua me mbretin e këtij vendi.

Oksana Voevodina u martua me mbretin Muhamedi V, 49 vjeç, në një ceremoni luksoze në Moskë.

Mediat raportojnë se Oksana ishte konvertuar në myslimane në fillim të këtij viti. 25-vjeçarja, vajza e një doktori, fitoi çmimin Miss Moska në vitin 2015.

Ajo është 24 vjet më e re se mbreti. Emri i gjatë i këtij të fundit është Tengku Muhamed Faris Petra ibni Tengku Ismail Petra.

Mbreti nuk ka sqaruar se kur është njohur me nusen e tij. Kurse kjo e fundit thotë se gjithmonë ka qenë shumë e lëvizshme dhe çapkëne.

Dasma nuk kishte alkool dhe ushqimi ishte vetëm hallall. Pas konvertimit në myslimane, Oksana tani quhet Rihana.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤