Mirazh, Superjahti 200 mln USD i së ardhmes..

View Gallery
7 Photos
Mirazh, Superjahti 200 mln USD i së ardhmes..
Mirazh 1

Mirazh, Superjahti 200 mln USD i së ardhmes..
Mirazh 2

Mirazh, Superjahti 200 mln USD i së ardhmes..
Mirazh 3

Mirazh, Superjahti 200 mln USD i së ardhmes..
Mirazh 4

Mirazh, Superjahti 200 mln USD i së ardhmes..
Mirazh 5

Mirazh, Superjahti 200 mln USD i së ardhmes..
Mirazh 6

Mirazh, Superjahti 200 mln USD i së ardhmes..
Mirazh 7

Planet për një superjaht të padukshëm që lundron në det, shumë shpejt do të vihen në jetë.

Jahti i quajtur “Mirazh” do të jetë 106 metra i gjatë, që mund të arrijë çmimin prej 200 mln dollarë, do të jetë komplet i veshur me pasqyra që do të reflektojë imazhin e atyre që po e shohin.

Do të thotë që në 50 metra largësi, ky jaht nuk do të mund të shihet më. Madje për ata që qëndrojnë në bordin e anijes, do t’i duket vetja sikur qëndrojnë në ajër.

Ndërsa për vetë anijet e tjera që mund t’i kalojnë afër dhe rrezikojnë përplasjen, jahti do të përdorë radarin e vet për të manovruar.

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤