Minka Kelly, kjo është një bukuri natyrale

minka-kelly-2

Me pak makijazh në fytyrë dhe me një fustan të thjeshtë dhe seksi, Minka Kelly mbërriti në premierën e filmit “The Path” në LA, vite me pare….

Aktorja, 37-vjeçare tashme, dukej fantastike.

Dhe aspak nuk ka ndryshuar.

Bukuria origjinale nuk humbet me kalonin e viteve, vetem behet me fine dhe e pjekur.

Vajza! Asgje nuk eshte si origjinale….

32706E6600000578-0-image-m-133_1458611647153

March 21, 2016 Hollywood, CA Minka Kelly 'The Path' Los Angeles Premiere presented by by Hulu Original held at the ArcLight Hollywood © Chase Rollins/AFF-USA.com

3270615800000578-3503736-image-m-162_1458612546069

3270677400000578-0-image-a-134_1458611735724

3272502300000578-3503736-image-a-9_1458634364481

premiere-of-hulu-s-the-path-arrivals_e8e06ed2-f01d-11e5-8dad-b4df26f49330

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤