Mini-çantat e këtij sezoni

 

Mini-çantat janë fjala kyçe e këtij sezoni Pranverë-Verë 2016. Por kini kujdes: edhe pse janë çanta me rrip dhe kopsë, përtej përmasave të vogla, janë vërtetë vepra arti. Janë të mbështjella me fantazi, me një dizenjo me kartona, gura dhe dekorime të tjera. Në ngjyra të ndryshme dhe materiale të ndryshme, janë aksesorë plot stil. Eleganca qëndron në gjërat e vogla, moda nuk shprehet më nëpërmjet ekzagjerimit ose logo-s.

Përktheu: Kris Tushi

borse-minibag-tracolle-estate-2016-0005_oggetto_editoriale_720x600borse-minibag-tracolle-estate-2016-0006_oggetto_editoriale_720x600borse-minibag-tracolle-estate-2016-0012_oggetto_editoriale_720x600borse-minibag-tracolle-estate-2016-0009_oggetto_editoriale_720x600borse-minibag-tracolle-estate-2016-0008_oggetto_editoriale_720x600borse-minibag-tracolle-estate-2016-0014_oggetto_editoriale_720x600borse-minibag-tracolle-estate-2016-0016_oggetto_editoriale_720x600borse-minibag-tracolle-estate-2016-0013_oggetto_editoriale_720x600immagine_oggetto_editoriale_720x600

loading...
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤